Privé muziekleerling inschrijven schooljaar 2023-2024

Lees alstublieft eerst alle informatie op deze pagina, voordat u een leerling inschrijft.

 

Op deze pagina kunnen mensen die in het schooljaar 2023-2024 privé muziekles willen volgen, zich inschrijven en de betaling voor hun privé muziekles regelen. Dat gebeurt via deze site, omdat de leerlingen dan meteen een account krijgen, waarmee zij toegang hebben tot deze website. Dat is voor hen dus gratis.

N.B.

De betaling wordt normaal gesproken in 12 gelijke termijnen afgeschreven. De eerste termijn direct bij inschrijving, de volgende 11 termijnen maandelijks. We merkten echter dat tamelijk veel leerlingen nog niet ingeschreven waren. Om ervoor te zorgen dat de betalingen toch afgerond zijn aan het einde van dit schooljaar en niet de betalingen van volgend schooljaar zullen overlappen, betaalt u het jaarbedrag dit keer in 10 termijnen. De eerste betaalt u meteen, de anderen worden maandelijks automatisch afgeschreven.

Neemt u, voordat u een leerling inschrijft, alstublieft kennis van de bindende overeenkomst die wij samen aangaan. Deze bindende afspraken kunt u vinden onder deze link .

U stemt bij inschrijving ook toe in de manier waarop wij met uw privacy omgaan. De manier waarop wij dat afspreken kunt u vinden onder deze link .

Als u op de blauwe knop bovenaan of onderaan de pagina drukt, krijgt u de keuze uit:

  • privéles 30 minuten
  • privéles 45 minuten
  • koppel-les 22,5 minuten ; dit kan alleen als leerlingen een koppelpartner hebben

Wanneer leerlingen in de loop van het schooljaar instromen (en dus niet alle lessen volgen en betalen), kunnen zij een mailtje sturen naar administratie@kzing.nl. Er wordt dan een betalingsformulier voor hen klaargezet met de juiste bedragen.