Bouw een drumstel!

OB-MB-BB

Maak samen met meester Evan je eigen drumstel, dan kan je ritmes spelen. Je kan alles wat om je heen is gebruiken.

Zin om samen te musiceren? Drum mee met meester Evan op zijn eigengemaakte drumstel.

Meester Evan heeft een drumstel gebouwd, van spullen uit zijn kamer. Daar gaat hij ritmes op drummen. Doe mee!

Kijk maar eens goed in de kamer. Waar zou je een ritme op kunnen tikken? Kies maar liever geen dingen die al te veel herrie maken, want nu iedereen thuis werkt, moeten we elkaar geen overlast bezorgen. Denk aan een kussen van de bank, een boek, een houten lepel… Of rammel met een dicht pak macaroni. En je kan natuurlijk ook gewoon in je handen klappen.

Als je drumstel klaar is en je met meester Evan hebt geoefend, kun je ook proberen de ritmes uit het liedje “Drumstel” mee te drummen op je eigen instrument.

Veel plezier!

Drumstel (copyright Ellis Castenmiller)

Ik heb een drumstel gebouwd, want ik zat me te vervelen.

‘k Heb een drumstel gebouwd, waar ik ritmes op kan spelen.

Met een multomap en wat dingen uit mijn la,

drum ik nou de coolste ritmes. Luister goed en doe me na!